Het in de hand nemen van een Google CSS partner is een van de beste opties als jij online wil adverteren. Er zijn veel van dat soort platforms online, waarvan Bigshopper er een is. Bigshopper heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere, soortgelijke platforms. Het platform bestaat al sinds 2007, en is dus een van de bedrijven in Nederland op dit vlak, met de meest ervaring. Een vertrouwde partner voor bedrijven van allerlei verschillende soorten en maten, die online stappen willen zetten om verder te groeien. Het is ook voor consumenten een platform dat ze al sinds 2007 graag en makkelijk weten te vinden. Het is dus een platform dat voor alle partijen werkt.

Waarom werken met Bigshopper zo voordelig is

Werken met Bigshopper is enorm voordelig voor alle bedrijven die online actief willen zijn en willen groeien. Vaak zetten die bedrijven daarvoor online marketeers in. Die marketeers weten op hun beurt steevast Bigshopper te vinden. Ik zal je de belangrijkste voordelen hier kort schetsen. Ten eerste is het adverteren via deze partij gewoon veel voordeliger. Waar er normaal gesproken maar 80% van je ingelegde geld de veiling in gaat bij online adverteren, is dat bij Bigshopper 100%. 20% korting dus. Mooi meegenomen. Bovendien weten consumenten het platform makkelijk te vinden. Zij vinden het een fijne en vertrouwde tool om prijzen te vergelijken. Voor die kliks betaal je niet extra. Gratis verkeer naar je website dus.

Je privacy blijft gewoon behouden

Bij het gebruik van Bigshopper hoef je als adverteerder geen toegang te verlenen tot je verschillende Google accounts. Bigshopper vraagt nooit om in jouw Merchant Center of Google Ads account te mogen kijken. Je houdt op die manier zelf de volledige controle over deze accounts en de campagnes die je probeert op te zetten. Alleen maar voordelen aan het gebruik van Bigshopper. Kijk online voor jouw opties.