Theorie-examen snel en makkelijk behalen

Voordat je met de praktijklessen voor de vrachtwagen mag beginnen, dien je eerst te slagen voor theorie rijbewijs C. Het liefst begin je natuurlijk zo snel mogelijk met je praktijklessen. Daarom is er een effectieve cursus waarmee je gegarandeerd binnen 1 dag voor je theorie-examen slaagt. Alles wordt daarbij van A tot Z voor jou geregeld, zodat jij gemakkelijk je examen haalt.

Theorie voor rijbewijs C

De theorie voor rijbewijs C bestaat uit drie verschillende onderdelen: RV1, V2C en V3C. Het in één dag behalen van deze onderdelen klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Elk onderdeel behandelt verschillende onderwerpen die voor elke vrachtwagenchauffeur zeer belangrijk zijn. Tijdens de cursus om in 1 dag voor je theorie te slagen, krijg je persoonlijke aandacht en een leraar die precies weet hoe hij of zij jouw aandacht vast moet houden.

Code 95

Wanneer je jouw theorie- en praktijkexamen voor je rijbewijs C hebt behaald en dus je rijbewijs C hebt, ben je verplicht om elke 5 jaar code 95 te halen. Code 95 is een aanduiding die op het rijbewijs wordt geplaatst om aan te tonen dat je nascholing hebt gevolgd. Daarmee laat je zien vakbekwaam te zijn. Ook daarbij kan NuVrachtwagen je helpen. Door middel van simpele methodes brengen ze jou de benodigde lesstof gemakkelijk en effectief bij. Zo kan je jouw code 95 zonder al te veel moeite halen. De cursus kan je vanuit huis volgen, waardoor je er een stuk minder tijd aan kwijt bent.

Hoe ziet zo’n cursus eruit?

Code 95 kan je via e-learning doen, waardoor je het gemakkelijk met je werk kan combineren. Ook de cursus voor het behalen van de theorie voor rijbewijs C kan je gemakkelijk met werk of school combineren, deze behaal je namelijk in 1 dag. Je betaalt voor een volledig pakket inclusief eten, drinken, de reservering bij het CBR en BTW.