Je hebt een mooie video of commercial gemaakt. Dan is het logisch dat je een zeer goede stemacteur erbij wilt hebben om je video of commercial in te spreken. Maar wie is dan het beste bedrijf voor die klus? Hoewel een voice-over zoeken een subjectieve taak is, zijn de meeste mensen in ons netwerk het meest enthousiast over de Nederlandse voice-over van VoiceCowboys uit Amsterdam.

Het bekende online voice-over bedrijf levert snel en goedkoop Nederlandse stemacteurs die bovendien meer takes inspreken dan je vroeg. Meer keuze, meer kwaliteit en dus betaalbare tarieven. En dat is nodig, want volgens hen zijn er veel hobbyisten actief die denken makkelijk een centje te kunnen verdienen met het inspreken van Nederlandse voice-overs.

Beste Nederlandse voice-overs

Maar zijn beginnende freelance voice-overs de kwaliteit de markt vraagt? Het team VoiceCowboys zegt van niet. Waarom? Omdat de beste Nederlandse voice-overs vaak ook de voice-overs zijn met de meeste ervaring. Je kunt die parallel dus 1-op-1 trekken.

Budget voice-over, doen of niet doen?

Maarja, wanneer je budget niet toereikend is, bijvoorbeeld minder een euro of 150 voor het inspreken van een goedkope commercial, dan zou je een nieuwe budget voice-over kunnen overwegen. Belangrijk is te weten dat je dan niet de kwaliteit hebt die zo’n goede voice-over van VoiceCowboys biedt, dus weinig retakes nodig waardoor je ook sneller klaar bent.

En stemacteurs van voice over agencies?

Professionele stemacteurs van een Nederlandse voice over agency weten dus eerder door zijn ervaring de juiste tone of voice aan te slaan. En voor die service betaal je als klant een beetje extra, maar het bespaart je veel tijd, en vaak ook veel frustratie en zorgt bovendien voor een hogere klant tevredenheid. En dat is veel opdrachtgevers ook wat waard, omdat de video door een ervaren stemacteur veel beter kan gaan klinken, zeker wanneer men de voice-over studio inschakelt in plaats van een thuisstudio.